Samsung a prezentat Galaxy S4 mini

Autor: Anca Barbulescu Postat la 30 mai 2013 98 afişări

Producătorul suc-coreean de smartphone-uri şi electronice Samsung a lansat telefonul inteligent Galaxy S4 mini, o varianta de mici dimensiuni a vârfului de lance Galaxy S4 care s-a vândut în 10 milioane de exemplare în mai puţin de o lună de la lansare. Modelul în miniatură va avea un preţ mai redus, dar nu se ştie încă exact când va fi disponibil pe piaţă.

Samsung a prezentat Galaxy S4 mini

„Am avut un nivel al cererii fără precedent pentru Galaxy S4, astfel încăt ne-am dorit să le oferim utilizatorilor mai multe opţiuni şi să facem dispozitivul mai uşor de purtat şi de folosit”, a declarat JK Shin, CEO şi preşedinte al diviziei IT & Mobile Communication Division din cadrul Samsung Electronics.

Galaxy S4 mini are un ecran HD super AMOLED cu diagonala de 4,3 inci, procesor dual-core la 1,7 GHz şi cameră digitală de 8 megapixeli şi cântăreşte 107 grame. Telefonul mobil inteligent are aceleaşi caracteristici şi funcţii ca Galaxy S4, dar are dimensiuni mai reduse, potrivit oficialilor producătorului sud-coreean.

Samsung nu a anunţat nici preţul dispozitivului şi nici data la care va fi lansat în magazine. Disponibil în două variante de culoare şi compatibil şi cu reţelele 4G/LTE, modelul Galaxy S4 mini va fi prezentat demonstrativ în cadrul unui eveniment susţinut pe 20 iunie la Londra, conform Samsung.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/samsung-a-prezentat-galaxy-s4-mini-10912173
10912173
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.