Sameday a ajuns la o reţea de 2.000 de easyboxuri. Ce inovaţie anunţă compania

Autor: Andra Stroe Postat la 28 octombrie 2021 149 afişări

Sameday a ajuns la o reţea de 2.000 de easyboxuri. Ce inovaţie anunţă compania

Sameday, unul dintre principalii jucători din piaţa locală de curierat, anunţă că reţeaua proprie de easyboxuri a ajuns la 2.000 de unităţi. În plus, potrivit reprezentanţilor companiei, easyboxul cu numărul 2.000 va fi alimentat în totalitate cu energie solară şi va fi dotat cu senzor de calitate a aerului.

Noua unitate easybox, situată în sectorul 3 din Bucureşti, nu necesită branşament la reţeaua de electricitate. Lockerul autonom include panouri fotovoltaice, care permit alimentarea directă cu energie solară şi dispune de o baterie internă de capacitate ridicată, optimizată de specialiştii Sameday. Aceasta asigură funcţionarea dispozitivului, indiferent de condiţiile meteorologice. Tehnologia a fost dezvoltată de Sameday împreună cu Darcom Energy.

Compania de curierat îşi propune extinderea proiectului în oraşele din România şi Ungaria, ţările în care Sameday îşi desfăşoară activitatea.

În primele nouă luni ale anului, Sameday a înregistrat o creştere totală a volumelor de peste 50% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, cu peste 9 milioane colete livrate în easybox. Printre clienţii reţelei easybox, create şi operate de Sameday, se numără eMAG, Decathlon, evoMAG, Elefant.ro, Flanco, Oriflame, FashionDays, AVON etc.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
retea,
inovatie,
companie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.