Salvamontistii din Busteni avertizeaza ca pe Platoul Bucegi vantul bate cu putere, viscolind zapada

Postat la 04 decembrie 2010 15 afişări

Salvamontistii din Busteni ii anunta pe turisti ca toate traseele din Masivul Bucegi sunt inchise si ii avertizeaza sa nu urce pe munte, intrucat pe Platoul Bucegi vantul bate cu putere viscolind zapada.

Potrivit sefului Serviciului Salvamont Busteni, Gheorghe Haiduc, toate traseele din Masivul Bucegi sunt inchise in aceasta perioada, asa cum se intampla in fiecare iarna.

Salvamontistii ii avertizeaza pe turisti sa nu plece in drumetii montane, intrucat in zonele inalte, la altitudini de peste 1.000 de metri, a nins, vantul bate cu putere viscolind zapada, iar vizibilitatea este redusa. La altitudini sub 1.000 de metri sunt precipitatii sub forma de ploaie si lapovita.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turism,
munte,
Platoul Bucegi,
salvamont,
viscol
/actualitate/salvamontistii-din-busteni-avertizeaza-ca-pe-platoul-bucegi-vantul-bate-cu-putere-viscolind-zapada-7779619
7779619
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.