Salesianer Mettex a deschis o fabrică la Oradea

Postat la 23 martie 2014 302 afişări

Compania austriacă Salesianer Miettex, care oferă servicii de închiriere şi spălătorie de lenjerii şi prosoape pentru hoteluri şi spitale, a deschis o fabrică la Oradea, în urma unei investiţii de peste 6 milioane de euro. Situată în incinta Parcului Industrial Eurobusiness din Oradea, fabrica are o suprafaţă totală de 3.600 metri pătraţi şi o capacitate de spălare de 25 tone de rufe pe zi.

Salesianer Mettex a deschis o fabrică la Oradea

Directorul general al Salesianer Miettex pentru Europa Centrală şi de Est, Victor Ioane, spune că investiţia depăşeşte 6 milioane euro, din care peste un milion de euro a fost investit în protecţia mediului. Prin deschiderea fabricii au fost create 30 de noi locuri de muncă la nivel local, unitatea urmând să deservească zona centrală şi de vest a ţării, inclusiv zona de graniţă şi estul Ungariei.

"Inaugurarea de la Oradea marchează a 23-a fabrică Salesianer Miettex la nivel internaţional şi prima din zona de vest a României. Am ales această amplasare deoarece vizăm atât clienţi din ţară, cât şi din Ungaria. Ne adresăm operatorilor din industria hotelieră, medicală şi companiilor din industrie din această regiune care au nevoie de servicii de închiriere textile, gestionate la cel mai înalt nivel de igienă, confort şi profesionalism", a afirmat, la inaugurare, Victor Ioane.

Anul trecut, compania austriacă a înregistrat în România afaceri cu 15% mai mari faţă de 2012, când a raportat 17,5 milioane lei (4 milioane euro). Salesianer Miettex oferă servicii complete de închiriere şi spălare de lenjerie şi prosoape pentru hoteluri şi spitale şi de uniforme de lucru pentru angajaţii din sectorul industrial.  În România, Salesianer Miettex mai are o fabrică în Bucureşti, cu o suprafaţă de 6.500 metri pătraţi şi o echipă de peste 100 de angajaţi.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/salesianer-mettex-a-deschis-o-fabrica-la-oradea-12315785
12315785
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.