Udrea: "Doi politicieni extraordinari: Traian Băsescu şi Emil Boc"

Postat la 22 martie 2014 67 afişări

Împreună cu aceşti doi bărbaţi de stat, Traian Băsescu şi Emil Boc, Partidul Mişcarea Populară "nu are cum să nu-şi îndeplinească obiectivul: un scor cu două cifre la alegerile europarlamentare", a scris pe Facebook Elena Udrea, membru PMP, după dezbaterea de sâmbătă a Fundaţiei Mişcarea Populară intitulată "Rolul administraţiei locale în modernizarea comunităţii. Statul de drept şi siguranţa cetăţeanului".

Udrea: "Doi politicieni extraordinari: Traian Băsescu şi Emil Boc"

"Am văzut din nou împreună doi politicieni extraordinari: Traian Băsescu şi Emil Boc, parteneri în trecerea României prin cea mai gravă criză economică din ultimii 80 de ani şi doi oameni care împărtăşesc aceleaşi idei privind statul de drept", afirmă Elena Udrea.

La dezbatere, la care au participat preşedintele Traian Băsescu şi primarul PDL de Cluj, Emil Boc, au fost prezenţi din partea PMP, între alţii, Eugen Tomac, şeful PMP, Cristian Preda, Teodor Baconschi.

"Am ţinut un discurs despre importanţa apariţiei Partidului Mişcarea Populară ca şi continuator al proiectului de modernizare şi reformă a statului început de Preşedintele Traian Băsescu în 2004", afirmă Elena Udrea. "PMP este partidul oamenilor care au făcut ceva în viaţa lor şi care ştiu de ce are nevoie ţara pentru a progresa. Noi, cei prezenţi la această dezbatere, am dovedit, fără putinţă de tăgadă, că putem ajuta România să progreseze. Că putem lăsa ceva în urma noastră. Că am reuşit să împingem ţara asta înainte."

Preşedintele Traian Băsescu le-a spus reprezentanţilor PMP că nu pot fi "urmaşii" săi dacă nu câştigă alegerile, precizând că acest lucru înseamnă un scor cu două cifre la europarlamentare şi poate chiar să dea candidatul dreptei la prezidenţialele din acest an.

"Vă asigur că, atât cât pot, ca preşedinte în funcţie, voi susţine în primul rând fundaţia, dar şi partidul, pentru că vreau să fie singurul partid infiinţat după '91 care reuşeşte şi care să fie şi la guvernare", le-a spus Traian Băsescu participanţilor la dezbatere.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/udrea-doi-politicieni-extraordinari-traian-basescu-si-emil-boc-12312842
12312842
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.