SALARIUL unei angajate de la Aeroporturi Bucureşti bate PROFITURILE Rompetrol, Metro, Lidl, Electrica sau Mol

Autor: Alina Mihai Postat la 09 februarie 2018 292 afişări

Raportul Corpului de Control al Guvernului asupra Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti arată că o angajată a obţinut salariu echivalent cu 10 lei pe secundă, sumă ce depăşeşte profiturile realizate de firme precum Rompetrol, Carrefour, Lidl, E.ON, Mol, Metro, Mega Image sau Electrica Furnizare.

SALARIUL unei angajate de la Aeroporturi Bucureşti bate PROFITURILE Rompetrol, Metro, Lidl, Electrica sau Mol

Potrivit raportului realizat de Corpul de Control al Guvernului asupra activităţii Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, angajata Camelia Meţler ar fi obţinut un salariu de 70.894 de lei pentru doar 112 minute de muncă. Acest venit este echivalentrul a 632 de lei pe minut sau 10,5 lei pe secundă. O altă angajată, Cristina Neamţu, care a lucrat doar două zile (16 ore), a primit un salariu de 43.003 lei - echivalentul a 44 de lei pe minut sau 75 de bani pe secundă.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
salariu,
aeroport,
profit

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.