Salariul Cristinei Neagu de la CSM Bucureşti, motiv de nemulţumiri: „E exagerat şi e din bani publici”

Postat la 30 decembrie 2021 236 afişări

Salariul Cristinei Neagu de la CSM Bucureşti, motiv de nemulţumiri: „E exagerat şi e din bani publici”

Handbalista Cristina Neagu şi-a prelungit de curând contractul cu CSM Bucureşti, iar evenimentul a atras din nou comentarii în spaţiul public. Radu Voina, fost selecţioner al naţionalei României, este de părere că salariul sportivei este unul exagerat, având în vedere că este din bani publici.

Neagu a semnat pentru o înţelegere de încă două sezoane la CSM Bucureşti.

Potrivit Digisport, sportiva ar primi un salariu de aproximativ 20.000 de euro pe lună (în vechea înţelegere câştiga 17.500 de euro).

După parafarea înţelegii au şi apărut discuţiile în spaţiul public, iar unul dintre cei care şi-au exprimat un punct de vedere este Radu Voina, fost selecţioner al naţionalei României de handbal feminin.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
csm

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.