Salariile bugetare ar putea recupera toata taierea din 2010

Postat la 25 martie 2011 12 afişări

Guvernul ar putea decide la sfarsitul anului majorarea salariilor bugetarilor pentru a recupera intreaga scadere operata la mijlocul lui 2010, daca incasarile bugetare vor continua evolutia ascendenta din ultimele luni, a declarat vineri ministrul Finantelor, Gheorghe Ialomitianu.

"Depinde de incasari, perspectiva este buna. Daca va continua si in urmatoarele trimestre, este posibil sa recuperam si cealalta parte din taierea de anul trecut", a spus Ialomitianu intrebat daca exista premize pentru majorari salariale in acest an.

Rugat sa precizeze cand ar putea avea loc o astfel de majorare salariala, Ialomitianu a spus ca cel mai probabil in luna decembrie ar fi posibila o revenire a salariilor la nivelul dinainte de iulie 2010, dar a reafirmat ca numai in functie de evolutia incasarilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
salarii,
bugetari,
Gheorghe Ialomitianu,
finante
/actualitate/salariile-bugetare-ar-putea-recupera-toata-taierea-din-2010-8096373
8096373
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.