Salarii de zeci de mii de lei pentru funcţionarii care plimbă acte

Postat la 01 august 2017 109 afişări

Statul român nu sta deloc bine când vine vorba de atragerea banilor la buget, dar acelaşi stat are grijă să plătească salarii de zeci de mii de lei funcţionarilor şi şefilor din ministere. Ba chiar există subordonaţi foarte norocoşi - care câştigă lună de lună mai mult decât miniştrii.

Salarii de zeci de mii de lei pentru funcţionarii care plimbă acte

Cel mai bine se câştigă la Ministerul Dezvoltării. Un subaltern al ministrului Sevil Shhaideh pleacă acasă cu 14.392 de lei.

Viaţa bună au şi subordonaţii de la Ministerul Muncii. În timp ce Lia Olguţa Vasilescu câştigă 13.365 de lei, directorii ei au 9520 de lei. Consilierii pleacă acasă cu peste 8.400 de lei.

În comparaţie, nici măcar în 2022, mulţi angajaţi simpli ai statului nu vor ajunge să aibă salarii precum cei din ministere, conform Legii Salarizării, scrie realitatea.net

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.