Salarii de bancheri la firmele Primăriei Capitalei - DOCUMENT

Postat la 29 septembrie 2017 519 afişări

Document exploziv obţinut de Realitatea TV şi care arată dezmăţul din bani publici de la Primăria Capitalei prin infiinţarea companiilor din subordine. La Compania Municipală Durabilă, directorul va avea 4.000 de euro leafă pe lună. Tot acolo sunt plătiţi doi psihologi şi doi purtători de cuvânt.

Salarii de bancheri la firmele Primăriei Capitalei - DOCUMENT

SALARII PLĂTITE DE PRIMĂRIA CAPITALEI

Compania Municipală Durabilă

 Director General - 19.250 lei

2 Purtători de Cuvânt : 3.208 lei

2 Psihologi - 9.625 lei

2 Sociologi – 9.625 lei

Director Proiectare şi Asistenţă Tehnică – 15.817 lei

Şef Serviciu Proiectare – 11.230 lei

Specialist şef Marketing - 9.625 lei

Primăria Capitalei a trimis postului TV un punct de vedere.

"Companiile municipale ale Holdingului Bucuresti - Capitala Europeana, infiintate de catre Primaria Capitalei, vor presta servicii publice in beneficiul bucurestenilor, precum si activitati de interes public general, in domeniile: energie termica, administrare strazi, constructie infrastructura (strazi, pasaje, parcari, managementul traficului, intretinerea arborilor, paza si securitate, protectie civila si voluntariat, turism si publicitate).

Prin infiintarea companiilor municipale, vechiul model administrativ, prin regii si administratii, dispare. Dispar firmele capusa, abonate de ani de zile la bugetul Capitalei

Cititi mai multe pe www.realitatea.net

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.