Safety Broker: Asigurătorii nu vor să vândă RCA-ul pe camioane pentru că produc daune mari

Autor: Departamentul Economic Postat la 08 octombrie 2016 180 afişări

Tarifele la RCA au fost majorate ca urmare a doi factori principali, respectiv implementarea de la începutul anului a cerinţelor mai dure de capital Solvency II, adică costuri mai mari pentru companii care sunt însă transferate în tarife şi falimentul companiilor Astra şi Carpatica.

"S-au întâlnit aceste două aspecte în decursul a doi ani: pe de o parte preţurile au crescut, iar asigurătorii fug de volumul de 50% din piaţă pentru că trebuie să vină cu majorări de capital de la firmele-mamă, care nu sunt dispuse. (...) Asigurătorii nu vor să vândă RCA-ul pentru camioane pentru că produce daune destul de mari", a spus Viorel Vasile, CEO al Safety Broker.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CAMIOANE,
ASIGURĂRI,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.