Trump, acuzat de remarci obscene, cere scuze, dar atacă: Bill Clinton a abuzat femei, Hillary intimidează

Autor: Mihai Draghici Postat la 08 octombrie 2016 135 afişări

Donald Trump, candidatul republican la funcţia de preşedinte al SUA, a prezentat scuze după apariţia unei înregistrări care îl surprinde făcând comentarii obscene despre femei, promiţând că va fi "un om mai bun", dar acuzând-o pe Hillary Clinton de acte de intimidare şi pe Bill Clinton de abuzuri.

Acuzat că a făcut comentarii cu caracter sexual explicit despre femei, Donald Trump a declarat: "Am spus şi am făcut lucruri pe care le regret. Dar toţi cei care mă cunosc ştiu că aceste lucruri nu reflectă cine sunt cu adevărat. Am spus, am greşit, îmi cer scuze".

"Voi fi un cuom mai bun de am înainte", a adăugat Donald Trump, citat de site-ul Politico.com.

O înregistrare video din anul 2005 îl surprinde pe Donald Trump, la acea vreme moderator al unei emisiuni tv, vorbind explicit despre atingerea femeilor.

Citiiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SUA,
TRUMP,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.