S&P: Investitorii ar trebui să vândă repede acţiunile deţinute la companii din Spania

Postat la 20 iulie 2012 13 afişări

Oricine deţine acţiuni ale unor companii din Spania ar trebui să vândă repede, înainte ca guvernul de la Madrid să fie nevoit să ceară un ajutor masiv pentru economie de la UE şi FMI, potrivit analiştilor S&P.

Randamentele obligaţiunilor Spaniei rămân în continuare peste 7%, nivel considerat a fi nesustenabil pentru a patra mare economie a zonei euro, care încearcă să evite soarta Irlandei, Greciei şi Portugaliei. Cele trei state au fost nevoite să ceară pachete de ajutor financiar, condiţionate de măsuri dure de austeritate, citaţi de CNBC.

"Considerăm că Spania va primi ajutor financiar (pentru întreaga economie, n.r.) în următoarele trimestre, alăturându-se Greciei, Irlandei şi Portugaliei în rândul statelor car nu se pot finanţa de pe piaţă", notează Rob Quinn, analist la S&P Capital IQ, într-o notă de cercetare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
S&P,
investitorii,
FMI,
analişti
/actualitate/s-p-investitorii-ar-trebui-sa-vanda-repede-actiunile-detinute-la-companii-din-spania-9894465
9894465
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.