S-KARP deschide primul magazin din Bucureşti, în Centrul Vechi

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 25 iulie 2016 405 afişări

Brandul românesc de încălţăminte S-KARP lansează primul magazin din Bucureşti, situat în Centrul Vechi, care va comercializa produse de alergare şi pentru turism montan, activităţi utilitare şi, nu în ultimul rând, noi colecţii casual.

S-KARP deschide primul magazin din Bucureşti, în Centrul Vechi

Anul acesta, producătorul român se aşteaptă la o creştere de 25% faţă de nivelul de 2,5 milioane lei înregistrat în 2015. Situat în Piaţa Roma, la intrarea pe Lipscani, magazinul are o suprafaţă de 130 mp, dintre care 50 de mp spaţiu de vânzare şi 80 de depozitare.

Extinderea în Bucureşti a avut la bază solicitările tot mai frecvente venite din partea clienţilor, aceasta fiind o piaţă deservită până în prezent numai prin retailul online. În ceea ce priveşte poziţionarea, S-KARP a ales Centrul Vechi pentru că este cel mai important punct de atracţie atât pentru locuitorii Capitalei, cât şi pentru turiştii români şi străini.

“În acest moment, profilul consumatorului S-KARP este definit de persoane cu venituri medii şi peste medie, care îşi doresc în primul rând confort şi calitate, indiferent că vorbim despre sexul masculin sau feminin“, declară Radu Jitaru, Fondator S-KARP.

Brandul S-KARP este produs în Braşov, într-o fabrică a cărei activitate a început în martie 1998, iar până în prezent aici au fost realizate peste 3 milioane de perechi de încalţăminte outdoor. S-KARP este primul brand românesc de încălţăminte licenţiat de Vibram – lider mondial în producţia de tălpi. Produsele brandului sunt disponibile în magazinele proprii din Bucureşti şi Braşov, în magazinele partenere din ţară şi câteva magazine din străinătate, precum şi online.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.