S-au rătăcit într-un labirint din lanul de porumb şi au chemat poliţia să-i salveze

Postat la 13 octombrie 2011 29 afişări

Un cuplu american s-a rătăcit într-un labirint, iar femeia panicată a sunat la poliţie să vină să-i "salveze", scrie Los Angeles Times.

Luni după-amiază, doi soţi au intrat în labirintul "Connors Farm" făcut într-un lan de porumb din Massachussets. O oră mai târziu a început să se lase întunericul, iar cei doi americani, care îl aveau cu ei pe bebeluşul lor de trei săptămâni, nu au mai putut găsi drumul spre ieşire. Cum "Connors Park" se închisese şi nu a venit nimeni să îi ia din labirint, ei au sunat la poliţie să vină să îi salveze de acolo.

"Bună, vă sun din Connors Park, ne-am rătăcit, nu văd pe nimeni, îmi este foarte frică, este întuneric şi avem cu noi un bebeluş de trei săptămâni", le-a spus femeia operatorilor de la 911. Poliţistul care a răspuns la telefona întrebat-o dacă soţul ei este cu ea, iar femeia i-a spus că este da, numai că ea este îngrijorată pentru copil.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
labirint,
porumb,
poliţia
/actualitate/s-au-ratacit-intr-un-labirint-din-lanul-de-porumb-si-au-chemat-politia-sa-i-salveze-8864030
8864030
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.