S-a reusit transferul a 26 TB pe secunda, folosind tehnologia laser

Postat la 24 mai 2011 16 afişări

Cercetatorii au reusit sa inscrie un nou recor de viteza a transferului de date, atingand capacitatea de 26 de TB pe secunda, folosind tehnologia laser.

Daca nu realizati cat de rapid este acest transfer, hai sa spunem ca nu exista aproape nimeni care sa aiba stocate informatii ce ar lua mai mult decat o fractiune de secunda sa le transfere, la aceasta viteza.

Vorbim despre zeci de filme HD copiate intr-o clipita. Spre exemplu daca ati avea mp3 player-ul, sau smartphone-ul conectat la calculator prin cablu de date, in clipita in care ati luat mana de pe butonul de transfer, acestea s-ar umple de aplicatii, muzica sau filme.

Cititi mai multe pe www.apropo.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
transfer,
date,
tehnologie
/actualitate/s-a-reusit-transferul-a-26-tb-pe-secunda-folosind-tehnologia-laser-8282580
8282580
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.