S-a deschis Litoralul Vestului, cel mai mare ştrand din România şi al doilea din Europa. Este considerat unul dintre cele mai spectaculoase locuri de agrement din Europa - VIDEO

Postat la 18 august 2022 180841 afişări

S-a deschis Litoralul Vestului, cel mai mare ştrand din România şi al doilea din Europa. Este considerat unul dintre cele mai spectaculoase locuri de agrement din Europa - VIDEO

Ştrandul Neptun din Arad este situat în spaţiul încadrat de bucla Mureşului, pe o suprafaţă de peste 20 de hectare de verdeaţă.

Este al doilea ştrand ca mărime din Europa situat lângă o apă curgătoare.

Lucrările de construcţie au fost demarate la sfârşitul anilor 60.

Aleile sunt pavate, spaţiul verde cu peste 65 de specii de arbori este întreţinut, există un complex de agrement cu cinci bazine ( 8.700 mp din care unu de înot, unul pentru adulţi şi trei pentru copii cu apă termală) şi tobogan acvatic,si un alt complex cu 3 bazine din care 2 pentru copii si unul pentru inot, locuri pentru joacă, 331 de căsuţe de agrement.

În incinta ştrandului funcţionează peste 40 baruri, terase, berării, restaurante, discoteca, pizza, teren de fotbal, tobogane, jocuri, etc. Există două solare pentru nudişti, două terenuri de tenis cu zgură, doua terenuri de volei, teren pentru minifotbal cu instalaţie nocturnă, şi 438 de cabine închiriabile pentru sezon.

Cititi mai multe pe www.timisoarastiri.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
crestere,
deschidere,
europa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.