Ryanair lansează o nouă rută de pe aeroportul Henri Coandă

Autor: Ioana Matei Postat la 17 august 2016 317 afişări

Ryanair lansează o nouă rută de pe aeroportul Henri Coandă

Compania aeriană low-cost cu origini irlandeze Ryanair a anunţat lansarea unei noi rute din Bucureşti către Palermo, cu o frecvenţă de trei zboruri săptămânale. Compania va începe să opereze pe noua rută de la 28 martie 2017.

Aceasta este prima dintre noile rute Ryanair din Bucureşti operate în calendarul de vară 2017 care urmează a fi anunţat curând în întregime, potrivit reprezentanţilor companiei. Odată cu acest anunţ, Ryanair scoate la vânzare locuri pe ruta Bucureşti – Palermo cu tarife ce pornesc de la  a 24.99 de euro pentru călătorii în aprilie şi mai 2017. Aceste locuri promoţionale sunt disponibile de astăzipână la miezul nopţii de luni (22 august).

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.