LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Rovana Plumb: Reducerea CAS la angajator nu va afecta fondul de salarii şi pe cel de pensii

Postat la 10 iulie 2014 40 afişări

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat, joi, la Braşov, că reducerea cu 5 puncte procentuale a CAS la angajator este posibilă şi va intra în vigoare la 1 octombrie, susţinând că această măsură nu va afecta fondul de salarii şi fondul de pensii.

Rovana Plumb: Reducerea CAS la angajator nu va afecta fondul de salarii şi pe cel de pensii

 Întrebată cum comentează declaraţiile lui Traian Băsescu cu privire la reducerea CAS cu 5%, Rovana Plumb a spus că vrea să dea asigurări românilor că nu există niciun fel de risc în ceea ce priveşte fondul de pensii şi salarii.

”Da, este posibilă reducerea contribuţiei la asigurările sociale la angajator cu 5 la sută. S-au făcut calcule, împreună cu Ministerul Finanţelor astfel încât prin introducerea acestei măsuri de la 1 octombrie 2014 nu există un impact pe fondul de salarii şi pe fondul de pensii. Vreu să îi asigur pe toţi românii că nu există niciun fel de risc în ceea ce priveşte fondul de pensii şi salarii şi vreau să-i asigur şi pe cei care reprezintă economia din România că acest proiect

de lege şi această lege votată de Parlament va intra în vigoare“, a spus Plumb.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/rovana-plumb-reducerea-cas-la-angajator-nu-va-afecta-fondul-de-salarii-si-pe-cel-de-pensii-12924520
12924520
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.