Orange introduce servicii de internet la viteze 4G în toate abonamentele

Postat la 10 iulie 2014 177 afişări

Orange introduce servicii de internet la viteze 4G în toate abonamentele

Orange a lansat servicii de internet la viteze 4G în toate abonamentele. Operatorul telecom a anunţat că nu va percepe taxe suplimentare.

Începând din 10 iulie, toţi clienţii persoane fizice care activează sau reînnoiesc un abonament Orange primesc internet la viteze 4G de 30 Mbps pentru download şi 15 Mbps pentru upload, viteze medii reale. Prin activarea unor opţiuni suplimentare, ei pot naviga la viteze medii reale de download de 60-80 Mbps.

Veniturile Orange România au crescut, în bază comparabilă, cu 4,9% în primul trimestru din acest an faţă de perioada corespunzătoare a anului trecut, la 230 milioane euro, în principal datorită numărului mai mare de utilizatori ai serviciilor de internet mobil. La 31 martie 2014, Orange avea 10,394 milioane clienţi în România, notează compania într-un comunicat. Pentru finele anului trecut, compania a raportat 10,436 milioane clienţi.

Urmărește Business Magazin

/business-hi-tech/telecom/orange-introduce-servicii-de-internet-la-viteze-4g-in-toate-abonamentele-12923018
12923018
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.