Rosen Plevneliev: Amânarea aderării Bulgariei şi României la Schengen, o decizie cu caracter politic

Postat la 14 octombrie 2013 61 afişări

Amânarea aderării Bulgariei şi României la Spaţiul Schengen este o decizie cu caracter politic, consideră preşedintele bulgar, Rosen Plevneliev.

Rosen Plevneliev: Amânarea aderării Bulgariei şi României la Schengen, o decizie cu caracter politic

 Plevneliev a făcut aceste declaraţii după întrevederea pe care a avut-o la Sofia cu preşedintele Croaţiei, Ivo Josipovici.

"Este evident pentru toţi cei implicaţi că Bulgaria şi România sunt pregătite, că depunem eforturi pentru protejarea în mod eficient a frontierelor, iar eu aş spune că mult mai bine decât alte ţări", a declarat preşedintele Bulgariei, citat de site-ul Novinite.com.

"Comisia Europeană a explicat în mod clar că Bulgaria şi România sunt pregătite din punct de vedere tehnic pentru aderarea la Schengen", a adăugat el.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/rosen-plevneliev-amanarea-aderarii-bulgariei-si-romaniei-la-schengen-o-decizie-cu-caracter-politic-11511627
11511627
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.