Ropharma estimează pentru acest an o creştere cu 25% a profitului şi cu 5% a vânzărilor

Postat la 30 aprilie 2014 37 afişări

Compania farmaceutică Ropharma Braşov (RPH), controlată de omul de afaceri Mihai Miron, estimează pentru acest an o creştere cu 25% a profitului, la 9 milioane lei (două milioane euro), şi cu 5% a vânzărilor, la 430 milioane lei (97 milioane euro).

Ropharma estimează pentru acest an o creştere cu 25% a profitului şi cu 5% a vânzărilor

 Acţionarii Ropharma au aprobat în AGA de marţi bugetul de venituri şi cheltuieli al companiei.

Anul trecut, vânzările companiei au crescut nesemnificativ, la 411,2 milioane lei (93 milioane euro), iar profitul a avansat cu aproape 3%, la 7,2 milioane lei (1,6 milioane euro).

Ropharma are două unităţi de producţie în Târgu Mureş şi Chişinău, unde fabrică suplimente alimentare şi medicamente. Compania de distribuţie are cinci depozite şi 1.200 de farmacii client. Reţeaua proprie de farmacii cuprinde 127 unităţi. Aria de acoperire este de 25 judeţe şi municipiul Bucureşti.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ropharma-estimeaza-pentru-acest-an-o-crestere-cu-25-a-profitului-si-cu-5-a-vanzarilor-12554405
12554405
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.