Romtelecom şi Cosmote vor trece la brandul "T" al Deutsche Telekom din toamnă. Cum arată noul logo - FOTO

Postat la 30 mai 2014 88 afişări

Romtelecom şi Cosmote România vor încheia în această toamnă procesul de adoptare a brandului "T" al grupului german Deutsche Telekom, care deţine 40% din OTE Grup (Grecia), acţionarul majoritar al celor doi operatori telecom locali.

Romtelecom şi Cosmote vor trece la brandul "T" al Deutsche Telekom din toamnă. Cum arată noul logo - FOTO

 "În urma deciziei Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor OTE din 30 aprilie 2014, cele două companii, care sunt controlate de OTE Group, în care Deutsche Telekom deţine o cotă de 40%, au demarat procesul de adoptare a brandului Telekom. Scopul este de a finaliza procesul în această toamnă", se arată într-un comunicat al Romtelecom şi Cosmote România remis MEDIAFAX.

Numele şi identităţile comerciale ale companiilor Germanos Telecom România, Sunlight România Filiala Bucureşti, NextGen şi Telemobil nu vor fi schimbate, se arată comunicat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/romtelecom-si-cosmote-vor-trece-la-brandul-t-al-deutsche-telekom-din-toamna-cum-arata-noul-logo-foto-12667433
12667433
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.