Romtelecom şi Cosmote vor folosi brandul "Telekom"

Autor: Anca Dumitrescu Postat la 04 mai 2014 65 afişări

Acţionarii operatorului elen de telecomunicaţii OTE au aprobat un acord de licenţiere între Deutsche Telekom, Romtelecom şi Cosmote România, prin care cei doi operatori din România vor dobândi dreptul de utilizare a brandului "Telekom".

Romtelecom şi Cosmote vor folosi brandul "Telekom"

Acţionarii au aprobat încheierea acordului de licenţiere între Deutsche Telekom, Romtelecom şi Cosmote România, precum şi termenii de bază ai acestuia. Acordul va intra în vigoare odată cu semnarea acestuia şi va avea o durată de valabilitate nedeterminată. Romtelecom şi Cosmote România vor putea, prin acest acord, să înregistreze în România o denumire corporatistă care să conţină numele "Telekom" şi să o folosească în şi în afara ţării.

Cei doi operatori de telefonie vor putea să folosească marca Deutsche Telekom pentru oferirea, distribuţia şi promovarea serviciilor şi produselor licenţiate. Marca va putea fi utilizată în magazinele licenţiate, clădiri, echipamente, documentele de afaceri, îmbrăcămintea angajaţilor, adresele de e-mail, precum şi la înregistrarea domeniilor de internet.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/romtelecom-si-cosmote-vor-folosi-brandul-telekom-12581022
12581022
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.