Romanii stau la coada la examenele de pilot pentru yacht

Postat la 05 octombrie 2009 25 afişări

N-am eu bani de barca, dar am prieteni cu iaht. Asa gandesc romanii, din moment ce, in ciuda crizei, numarul celor care si-au luat permis de conducator de ambarcatiune de agrement a crescut simtitor in acest an.

Daca in primele sase luni din 2008 au fost eliberate in toata tara 1.927 de certificate de conducator de ambarcatiune de agrement, numarul lor a crescut la 2.144 in semestrul I al acestui an, potrivit datelor obtinute de Gandul de la Autoritatea Navala Romana (ANR).

Si numarul celor care si-au preschimbat permisele deja existente a fost in crestere, de la 1.729 in ianuarie-iunie 2008, la 3.195 in primele sase luni din anul in curs. Totodata, ANR a suplimentat, de la 29 la 37, sesiunile de evaluare pentru obtinerea certificatelor internationale de conducator de ambarcatiune de agrement. Daca anul trecut se inscrisesera numai 1.701 cadidati, din care au promovat 1.402, acum numarul aspirantilor a ajuns la 2.367, promovand 2.016. Sesiunile sunt organizate de ANR, prin capitaniile zonale, cele mai solicitate fiind cele din Snagov, Constanta si Tulcea.

Afla cat te costa permisul si inmatricularea barcii pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
yacht,
permis,
criza,
ANR
/actualitate/romanii-stau-la-coada-la-examenele-de-pilot-pentru-yacht-4961398
4961398
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.