Romanii pot deschide şampania. Salariaţii care primesc acest beneficiu vor beneficia de o creştere istorică de aproape 50%

Autor: Alexandru Nanu Postat la 09 iunie 2022 2620 afişări

Romanii pot deschide şampania. Salariaţii care primesc acest beneficiu vor beneficia de o creştere istorică de aproape 50%

În această săptămânii deputaţii au adoptat proiectul de lege pentru modificarea alin.(6) al art.24 din Legea nr.165/2018 privind acordarea biletelor de valoare, care prevede majorarea valorii maximale ale tichetelor de masă.

Mai exact, este vorba despre PL-x nr. 515/2019 - Proiect de Lege pentru modificarea alin.(6) al art.24 din Legea nr.165/2018 privind acordarea biletelor de valoare adoptat de Camera Deputaţilor în data de 8 iunie 2022 cu 238 de voturi pentru, un vot împotrivă şi 6 abţineri.

În prezent, valoarea maximă a unui tichet de masă este de 20,17 lei şi se doreşte ca aceasta să crească la 30 lei.

Pentru a intra în vigoare, proiectul trebuie promulgat de preşedintele ţării şi apoi publicat în Monitorul Oficial.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
proiect,
tichete de masa,
angajati,
primire,
valoare,
lege

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.