Romanii fac ce stiu cel mai bine de 1 Mai

Postat la 01 mai 2010 247 afişări

Mai mult de doua treimi dintre romani petrec ziua 1 Mai la gratar sau la iarba verde in orasul in care locuiesc sau in imprejurimi. Doar 32% merg sa petreaca Ziua Muncii la mare sau la munte, arata un sondaj online realizat de portalul www.casefaraintermediari.ro, in perioada 22-29 aprilie 2010.

In mod paradoxal insa, 44% dintre romanii care vor pleca la mare sau la munte vor aloca anul acesta pentru mini-vacanta de Ziua Muncii un buget mai mare fata de anul trecut.

Potrivit aceluiasi sondaj, 41,3% dintre respondenti au declarat ca vor cheltui mai putin de 1 mai, iar 14,5% afirma ca vor cheltui la fel ca anul trecut.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
1 Mai,
Ziua Muncii,
gratar
/actualitate/romanii-fac-ce-stiu-cel-mai-bine-de-1-mai-6079799
6079799
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.