Românii de la Utok lansează două noi modele de smartphone, Dorel şi Explorer

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 13 ianuarie 2015 14719 afişări

Românii de la Utok lansează două noi modele de smartphone, Dorel şi Explorer

Utok, brandul de dispozitive mobile al distribuitorului local IT&C Skin Media, a lansat pe piaţă modelele Dorel şi Explorer, cu certificat IP67 ce asigură o funcţionare optimă în condiţii dificile.

Utok Dorel şi Explorer oferă atât funcţiile de bază ale unui telefon, cât şi cele ale unui smartphone ce poate rula aplicaţii Android. Cu ajutorul învelişului cauciucat, certificat IP67 ce le face rezistente la praf şi scufundarea în apă timp de 30 de minute, Utok Dorel şi Explorer pot fi utilizate în condiţii extreme.

“Suntem convinşi că noile smartphones îşi vor găsi locul în scenarii variate, de la oameni care urmează cariere în medii de lucru solicitante precum construcţiile, până la cei ce petrec mult timp explorând natura, pe apă sau pe uscat”, a declarat Cristina Bartan, Marketing Manager Utok.

Fiecare dintre cele două smartphones este echipat cu un procesor Dual Core, cu frecvenţa de 1.2 GHz, un ecran IPS de 3.5 inch, memorie internă de 4GB, cu posibilitatea extinderii acesteia prin intermediul unui card microSD de până la 32 GB, camera de 2 megapixeli, conectivitate WiFi, 3G, Bluetooth, senzor GPS, o baterie cu capacitate de 2000 mAh şi sistem de operare Android 4.4 KitKat.

Utok Dorel şi Explorer sunt disponibile la precomandă pe site-ul companiei şi pe ale partenerilor, la preţul de 599 lei, livrările începând din data de 2 februarie 2015.

Utok este o companie românească ce produce tablete, smartphone-uri şi accesorii, fiind deţinută de IT&C Skin Media. Printre modelele lansate se numără smartphone-urile Dual SIM UTOK 5008 şi UTOK 500Q HD şi UTOK i800, prima tabletă din gama cu sistem de operare Microsoft Windows 8.1 şi UTOK i700, tableta cu procesor Intel Atom.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/romanii-de-la-utok-lanseaza-doua-noi-modele-de-smartphone-dorel-si-explorer-13762200
13762200
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.