"Romanii au talent" doboara toate recordurile – editia de vineri a fost cea mai urmarita emisiune de divertisment din ultimii 10 ani

Autor: Ana Raduta Postat la 07 martie 2011 30 afişări

Editia a treia a emisiunii "Romanii au talent" a inregistrat record absolut de audienta de cand a fost introdus sistemul de masurare cu people-meter in Romania.

Audienta medie inregistrata de "Romanii au talent", difuzata vineri, 4 martie, a fost pe publicul comercial din mediul urban de 21,2 puncte de rating si 54,1% cota de piata, de aproape sapte ori mai mare decat audienta medie inregistrata de Antena 1 (3,3 puncte de rating si 8,3% cota de piata).

Minutul de aur, inregistrat la ora 22.14, a fost urmarit de peste cinci milioane de telespectatori din intreaga tara, iar la nivelul publicului comercial din mediul urban, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, in minutul de maxima audienta, inregistrat la ora 22.25, ratingul emisiunii atingea 27,1 puncte, iar cota de piata era de 66%.

Concurentii care impresioneaza juriul si obtin cel putin doi de "Da" reusesc sa se califice pentru etapa urmatoare, ceea ce inseamna ca au o sansa de a ajunge in semifinala. Dintre toti, juriul va alege semifinalistii. Deciziile Andrei, ale lui Mihai Petre si ale lui Andi Moisescu vor fi difuzate in ultima editie inregistrata a emisiunii, difuzata pe 25 martie. Atunci publicul va afla care sunt semifinalistii.

In fiecare dintre cele trei semifinale, difuzate in direct, vor exista 16 concurenti. Finalistii vor fi alesi atat de public, cat si de juriu. Semifinala are 2 momente. Dupa prestatia primilor opt concurenti, publicul isi va alege preferatul prin sms. In urma clasamentului facut pe baza voturilor, primul clasat merge direct in finala, in timp ce juriul va desemna si el un finalist, alegand intre cei clasati pe locurile doi si trei. Sistemul este acelasi si pentru cea de-a doua parte a semifinalei, in care evolueaza ceilalti opt concurenti. Astfel, exista patru sefinalisti pe editie.

In finala exista 12 concurenti care se vor lupta pentru marele premiu de 120.000 de Euro. Castigatorul va fi desemnat de catre public prin sms..

Vezi in PAGINA URMATOARE video >>>>>>>>>

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Romanii au talent,
recorduri
/actualitate/romanii-au-talent-doboara-toate-recordurile-editia-de-vineri-a-fost-cea-mai-urmarita-emisiune-de-divertisment-din-ultimii-10-ani-8036733
8036733
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.