Românii aleg tot mai mult să cumpere online: Comerţul electronic a crescut cu aproape 25% în 2011

Postat la 11 ianuarie 2012 15 afişări

Volumul comerţului electronic cu plata online a înregistrat anul trecut o creştere de 24% faţă de anul anterior, ajungând la 158,9 milioane de euro, conform datelor furnizate de Romcard şi transmise de ePayment.

"Prin platforma ePayment a fost procesat un volum de 138,8 milioane de euro, lunile cu cele mai mari vânzări fiind mai, iunie şi iulie, când tranzacţiile s-au ridicat la aproape 14 milioane de euro lunar", se arată într-un comunicat al GECAD ePayment remis MEDIAFAX.

Potrivit companiei, creşterea realizată la nivelul anului 2011 a fost impulsionată de o serie de campanii şi promoţii desfăşurate de jucătorii din industrie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
online,
Comerţul electronic
/actualitate/romanii-aleg-tot-mai-mult-sa-cumpere-online-comertul-electronic-a-crescut-cu-aproape-25-in-2011-9140748
9140748
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.