România ţara tuturor posibiliţătilor. Un botoşănean şi-a făcut propria trecere de pietoni, cu bidineaua. Ce spune Poliţia

Postat la 17 septembrie 2018 842 afişări

Un locuitor al comunei Vorona, judeţul Botoşani, şi-a făcut propria trecere de pietoni pe un drum din localitate. Poliţişti încearcă acum să-l găsească pe cel care a trasat trecerea.

România ţara tuturor posibiliţătilor. Un botoşănean şi-a făcut propria trecere de pietoni, cu bidineaua. Ce spune Poliţia

Realizarea botoşăneanului îi pune în încurcătură pe şoferi, cei mai mulţi dintre ei respectând trecerea de pietoni, convinşi că este autentică.

Marcajul pietonal a fost realizat cu bidineaua, iar asta se vede din marginile neregulate şi liniile care nu sunt paralele. Poliţia rutieră a deschis un dosar penal şi încearcă depistarea autorului faptei, relatează, monitorulbt.ro. 

„A fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice”, a declarat Maria Carp, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoşani.

Trecerea de pietoni ilegală a fost realizată în urmă cu circa trei săptămâni, la scurt timp după reabilitarea drumului judeţean 208 C care străbate comuna Vorona. Semnele de circulaţie şi marcajele se execută numai la solicitarea autorităţilor locale, cu aprobarea Serviciului Rutier al Poliţiei.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.