Romania sub ape - cod galben de inundatii in vestul si sud-vestul

Postat la 26 februarie 2010 16 afişări

Hidrologii au emis o atentionare cod galben de inundatii pe raurile din noua judete din vestul si sud-vestul tarii, unde de sambata dimineata si pana duminica dupa-amiaza se pot produce cresteri de debite si niveluri cu depasirea cotelor de atentie.

Potrivit Institutului National de Hidrologie si Gospodarirea Apelor (INHGA), din cauza situatiei hidrologice actuale si a prognozei meteorologice, de sambata dimineata, de la ora 6.00, pana duminica, la ora 16.00, se pot produce cresteri de debite si niveluri cu depasiri ale cotelor de atentie pe raurile din bazinele hidrografice Tur (judetul Satu Mare), Crasna (judetele Salaj si Satu Mare), Barcau (Salaj si Bihor), Crisul Negru (Bihor), Crisul Alb (Hunedoara si Arad), Bega, Timis, Barzava, Moravita, Caras, Nera (aferente judetelor Timis si Caras-Severin), Cerna (Caras-Severin si Mehedinti), Desnatui (Dolj), Motru si afluentii sai Cosustea si Husnita (aferente judetelor Gorj si Mehedinti).

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/romania-sub-ape-cod-galben-de-inundatii-in-vestul-si-sud-vestul-5636003
5636003
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.