România şi războiul civilizaţiilor. Noua Ordine Mondială este aproape!

Postat la 13 iunie 2016 18184 afişări

România şi războiul civilizaţiilor. Noua Ordine Mondială este aproape!

Dacă în Evul Mediu românii s-au aflat chiar pe linia frontului războiului purtat de lumea catolică cu cea ortodoxă, iar pe de altă parte pe linia frontului dintre Imperiul Otoman şi Europa Creştină, astăzi, alături de vechiul conflict religios fratricid, au apărut elemente noi care nu pot decât să îngrijoreze.

Imperiul Otoman a dispărut, dar islamizarea Europei este mai actuală şi mai agresivă ca oricând.

Orice ar spune cei spălaţi pe creier, în spatele dramei refugiaţilor se ascunde un proces organizat de colonizare arabă a Europei, menit să ducă, în timp, la condiţiile propice creării acelei Noi Ordini Mondiale dorită de „elitele oculte” ale planetei, cele care visează un Stat Global pe care să îl conducă cu o mână de fier. Pentru a ajunge acolo au însă nevoie de distrugerea statelor naţiune, de amestecarea raselor, de destabilizare şi insecuritate pentru ca oamenii să accepte, ce pe o soluţie salvatoare, Guvernul Global, legile Big Brother, Noua Orânduire pe care aceşti nemernici o visează…

Cititi mai multe pe www.cunoastelumea.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
razboi,
ordine,
romania
/actualitate/romania-si-razboiul-civilizatiilor-noua-ordine-mondiala-este-aproape-15476661
15476661
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.