„Acest test ar trebui să fie obligatoriu”. Ce surpriză a avut această tânără după o analiză ADN

Postat la 15 iunie 2016 7211 afişări

„Acest test ar trebui să fie obligatoriu”. Ce surpriză a avut această tânără după o analiză ADN

Cum te-ai simţi să porneşti într-o „călătorie” care să se bazeze pe informaţiile date de ADN-ul tau? 67 de oameni au fost întrebaţi ce cred despre strămoşii lor, despre istoria familiilor lor. Apoi, ei au pornit într-o „călătorie” altfel.

Mulţi dintre cei chestionaţi au fost foarte categorici atunci când s-au prezentat din punctul de vedere al naţionalităţii lor, considerându-se cei mai buni. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi atunci când au primit întrebarea referitoare la popoarele pe care nu le au la suflet, când nu s-au dat în lături de la a spune că nemţii sau turcii nu sunt printre cei mai puţin agreaţi. Totuşi, aceste convingeri îşi au izvorul mai degrabă în simţul dezvoltat al identităţii, precum şi în credinţele politice şi sistemul în care au crescut. 

Află aici ce surpriză a avut această tânără după o analiză ADN. „Acest test ar trebui să fie obligatoriu”.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/acest-test-ar-trebui-sa-fie-obligatoriu-ce-surpriza-a-avut-aceasta-tanara-dupa-o-analiza-adn-15476522
15476522
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.