Romania se lupta cu Franta in grupa de calificare pentru EURO 2012

Postat la 07 februarie 2010 55 afişări

Reprezentativa de fotbal a Romaniei va intalni Franta, Bosnia Hertegovina, Belarus, Albania si Luxemburg in grupa D de calificare pentru turneul final din Polonia si Ucraina din 2012.

A 14-a editia a campionatului european de fotbal ofera o grupa interesanta Romaniei. Tara noastra a avut sansa la tragerea la sorti, putand nimeri in grupe mult mai dificile.

Dupa anuntarea rezultatelor, presedintele FRF, Mircea Sandu a declarat: "Era greu sa evitam una din marile puteri, asa ca ne asteptam la o echipa precum Franta. Cu Bosnia s-a chinuit si Portugalia pentru calificarea la Campionatul Mondial. Cu Belarus de cunoastem, i-am invins de doua ori acum trei ani, insa este o echipa periculoasa."

"Buna si Franta. O sa mearga ei dupa locul intai, noi mergem dupa locul doi", a adaugat seful LPF, Dumitru Dragomir.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Euro 2012,
tragere la sorti,
grupa,
Romania,
Franta

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/romania-se-lupta-cu-franta-in-grupa-de-calificare-pentru-euro-2012-5482136
5482136
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.