Romania se dezice de intarzierile la podul Calafat-Vidin peste Dunare

Postat la 27 februarie 2010 18 afişări

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat, vineri, la Vidin, in Bulgaria, ca firma spaniola care executa lucrarile la podul de peste Dunare, dintre Calafat si Vidin, minte atunci cand sustine ca sunt intarzieri la constructie din cauza partii romane.

Radu Berceanu a reactionat dur, vineri, la Vidin, la acuzatiile pe care constructorul spaniol care si-a adjudecat licitatia de constructie a podului de peste Dunare le-a adus partii romane privind intarzierea lucrarilor.

"Nu poti sa spui ca din cauza ca pe malul celalalt nu stiu ce, ca acolo lucreaza alta firma si are si ea problemele ei. Nu poti sa spui ca nu ai terminat pilotii din cauza malului celuilalt, care este la 400 de metri. De obicei au utilizat chestiunea asta, dar pentru ca de aceasta data am fost eu aici nu au mai reusit s-o utilizeze", a declarat Radu Berceanu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
constructii,
pod,
Dunare,
Calafat,
Vidin,
intarzieri
/actualitate/romania-se-dezice-de-intarzierile-la-podul-calafat-vidin-peste-dunare-5640871
5640871
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.