Romania, pe locul patru in UE privind consumul de etnobotanice

Postat la 22 aprilie 2010 24 afişări

Romania a ajuns pe locul patru in UE in ceea ce priveste consumul de plante etnobotanice, in conditiile in care in 2008 nici nu figura in acest clasament, a declarat joi reprezentantul EURAD la Consiliul Europei, Gigel Lazar.

Reprezentantul oficial EURAD la Consiliul Europei a precizat, in cadrul unei dezbateri privind strategia europeana privind combaterea consumului si traficului de droguri, ca subiectul consumului de plante etnobotanice pune cele mai grave probleme in Europa de Est, in tari precum Estonia, Letonia, Bulgaria si Romania. El a mai spus ca in Romania sunt peste 400 de magazine care comercializeaza astfel de produse si peste 500.000 de consumatori, fenomenul fiind considerat "o explozie".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
consum,
etnobotanice,
romani,
UE,
EURAD,
raport,
Gigel Lazar
/actualitate/romania-pe-locul-patru-in-ue-privind-consumul-de-etnobotanice-6019833
6019833
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.