Romani in Japonia - Marturii din infern

Postat la 16 martie 2011 112 afişări

Sonia Florian traieste in Japonia si ne spune cum decurge viata de dupa tsunami in Tara Soarelui Rasare. Marturii echilibrate dintr-un infern asiatic.

Am cunoscut-o pe Sonia virtual, imediat dupa cutremurul din 11 martie. Tsunami-ul nimicitor n-a ajuns la ea, insa - casatorita cu japonez si traind acolo - Sonia vibreaza emotional si nu numai la tot ce se intampla in viata de dupa cutremur a tarii ei adoptive.

Marturiile ei dintr-o tara care incearca sa-si regleze respiratia printre replici de 6 grade si alerte nucleare sunt prezente periodic pe blogul personal, din care vom prezenta in zilele urmatoare pasaje care, daca nu va vor cutremura, macar va vor face sa intelegeti ce traieste un om care locuieste in Japonia, si (poate) sa rezonati la drama prin care trec cei care fac parte intr-un fel sau altul din tara care era, pana pe 11 martie, cea de a treia economie mondiala.

Cititi mai multe pe www.apropo.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Japonia,
marturii,
Sonia Florian
/actualitate/romani-in-japonia-marturii-din-infern-8067593
8067593
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.