Rochia de 10.000 de lire facuta din 1.200 de pixuri BIC. Ce vedeta crezi ca o va purta?

Postat la 04 aprilie 2011 57 afişări

Matase, tul, cristale swarovsky si 1.200 de pixuri BIC. Acestea sunt materialele din care este facuta rochia in cinstea aniversarii a 60 de ani de la lansarea companiei BIC. Ce vedeta crezi ca o va purta?

Pentru a monta toate pixurile BIC pe ea, creatorilor le-a luat mai mult de 640 de ore. In plus, rochita este acoperita si de peste 2.000 de cristale swarovsky si costa 10.000 de lire sterline, scrie dailymail.co.uk.

Potrivit creatoarei de moda Annette Carey, rochia se poate purta si marcheaza aniversarea a 60 de ani de existenta a BIC. "Am vrut sa creez ceva incredibil din pixuri", a declarat Carey, precizand ca a vrut sa transforme un obiect pe care orice persoana il foloseste cel putin odata in viata in ceva extrem de frumos.

"M-am gandit sa lucrez cu BIC pentru a crea aceasta rochie aniversara. Rochia este facuta din tul si matase. Cred ca i s-ar potrivi perfect cantaretei Lady Gaga", a mai completat creatoarea de moda.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rochie,
vedete,
pixuri,
BIC
/actualitate/rochia-de-10-000-de-lire-facuta-din-1-200-de-pixuri-bic-ce-vedeta-crezi-ca-o-va-purta-8128194
8128194
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.