Robert Negoiţă, mesaj dur pentru Dan Barna: „Cum să fiţi atât de ticălos? Iată un Robin Hood plecat de acasă!”

Postat la 01 martie 2021 301 afişări

Robert Negoiţă, mesaj dur pentru Dan Barna: „Cum să fiţi atât de ticălos? Iată un Robin Hood plecat de acasă!”

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, îl critică dur pe vicepremierul Dan Barna, pe care îl acuză că a schimbat Legea Bugetului „noaptea ca hoţii” şi taie banii Sectorului 3, pentru a-i aduce la Sectorul 1, condus de Clotilde Armand.

Negoiţă spune că Barna este un „Robin Hood un pic plecat de acasă”, asta pentru că taie de la săraci şi dă la bogaţi!

„Cum să fiţi atât de ticălos, domnule Barna?”

„Vreau şi eu să văd un USR-ist care îl condamnă pe Dan Barna pentru modul în care a decis să ia banii de la săraci şi îi dă la bogaţi.

Iată un Robin Hood un pic plecat de acasă. Vreau să văd USR-iştii cum le explică oamenilor din Sectorul 3 că le iau banii şi îi dau la Sectorul 1 (…) Aţi făcut modificări noaptea ca hoţii, aţi modificat bugetul noaptea, sperând că nu se prinde nimeni. Cum să fiţi atât de ticălos, domnule Barna? Sau au venit la dumneavoastră cohorte de cetăţeni care v-au cerut să tăiaţi banii de la investiţii, de la licee, de la salubritate etc?

„Cred că şi-a pierdut ochelarii”

Domnule Orban, domnule Cîţu cum puteţi semna o aşa ticăloşie? Cum puteţi semna să luaţi banii de la cetăţenii sectoarelor 3, 4, 5 şi 6 şi să îi duceţi la Sectorul 1. În mod normal domnul Barna ar trebui să iasă public şi să ne explice, dar cred că şi-a pierdut ochelarii şi nu vede ceea spun cetăţenii. Dacă sunteţi mai ticăloşi decât PSD, să vă fie ruşine.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
barna,
plecare,
robert negoita

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.