Robert De Niro, bucuria de a fi tată la 80 de ani

Autor: Andreea Tobias Postat la 09 februarie 2024 33 afişări

Robert De Niro, bucuria de a fi tată la 80 de ani

Actorul Robert De Niro s-a destăinuit despre "bucuria" noii paternităţi, după ce anul trecut i s-a născut al şaptelea copil. "Este un bebeluş atât de adorabil. Atât de dulce", a declarat actorul în vârstă de 80 de ani într-un interviu pentru People.

Actorul premiat cu Oscar şi iubita lui, Tiffany Chen, au devenit părinţi în aprilie.

Actorul din "The Godfather Part II" şi "Taxi Driver" a spus că înseamnă "totul" pentru el când familia sa poate "să fie împreună".

Din 1976 până în 1988, actorul a fost căsătorit cu Diahnne Abbott şi sunt părinţii a doi copii, Drena, 56 de ani, şi Raphael, 47 de ani.

În 1995, el a avut doi gemeni, Aaron şi Julian, cu iubita sa de atunci, Toukie Smith.

De Niro a mai fost căsătorit anterior cu Grace Hightower, înainte de a se despărţi în 2018, iar cei doi sunt părinţii fiului Elliot şi ai fiicei Helen Grace.

Vorbind despre Gia, De Niro a spus: "Toţi copiii se distrează foarte mult cu ea".

Câştigătorul a două premii Oscar a fost nominalizat la categoria cel mai bun actor într-un rol secundar la viitoarele premii Oscar pentru rolul lui William Hale, creierul crimei, în drama istorică "Killers of the Flower Moon" (2023) a lui Martin Scorsese.

Ca răspuns la nominalizarea la Oscar, De Niro a declarat că "nu te poţi gândi" la câştig, dar simplul fapt de a fi nominalizat este "grozav".

El a spus că "ar fi frumos" dacă partenera sa Lily Gladstone ar câştiga premiul pentru cea mai bună actriţă în rol principal. "Simt că Lily are o şansă foarte bună să câştige", a spus el, adăugând: "Sper că se va întâmpla asta".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
robert de niro,
paternitate,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.