REZULTATE BACALAUREAT 2013: Andronescu - Posibil să nu stăm mai bine ca în 2012. Mulţi elevi n-au intrat în examen

Postat la 08 iulie 2013 52 afişări

Vicepreşedintele PSD Ecaterina Andronescu a declarat, luni, că s-ar putea să promovabilitatea din acest an la examenul de bacalaureat să fie mai scăzută decât cea de anul trecut, având în vedere faptul că foarte mulţi elevi nu au intrat în examen.

REZULTATE BACALAUREAT 2013: Andronescu - Posibil să nu stăm mai bine ca în 2012. Mulţi elevi n-au intrat în examen

Întrebată despre faptul că anul acesta s-au contabilizat 11 procente în plus la promovabilitate faţă de anul trecut, Andronescu a răspuns: "Aş vrea să nu ne pripim. Rezultatele acestea nu sunt definitive, nu le aveam pe toate, cel puţin aseară, şi în acelaşi timp nu cred că pot fi judecate doar aceste procente. Eu cred că trebuie să luăm în considerare care este numărul elevilor care ar fi trebuit să intre în Bacalaureat şi al elevilor care nu intrat în bacalaureat, şi s-ar putea să ajungem la concluzia că nu stăm deloc mai bine decât anul trecut, pentru că numărul acesta a fost mult mai mare".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/rezultate-bacalaureat-2013-andronescu-posibil-sa-nu-stam-mai-bine-ca-in-2012-multi-elevi-n-au-intrat-in-examen-11108458
11108458
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.