Rezoluţie UNICĂ la PSD Arad. Ce PĂŢESC cei care nu votează moţiunea?

Postat la 18 iunie 2017 305 afişări

Organizaţiile PSD Arad, Dâmboviţa, Cluj şi Constanţa vor vota pentru moţiune. Rezoluţie PSD Arad: Ce vor păţi cei care nu votează moţiunea

Rezoluţie UNICĂ la PSD Arad. Ce PĂŢESC cei care nu votează moţiunea?

Potrivit lui Căprar, în PSD Arad s-a dat şi un vot pentru susţinerea deciziei din CEx de excludere din partid a lui Sorin Grindeanu.

„S-au votat două rezoluţii: una pentru susţinerea a ceea ce s-a întâmplat în Comitetul Executiv Central, adică retragerea sprijinului politic şi excluderea fostului nostru coleg Sorin Grindeanu, după care, cea de-a doua rezoluţie este de susţinere pentru depunerea moţiunii de cenzură. (...) În acest moment, parlamentarii PSD Arad, toţi cei patru, susţin moţiunea de cenzură şi vor vota pentru căderea Guvernului sau, mă rog, căderea primului ministru Grindeanu, că nu mai putem spune că mai există un Guvern la această oră, date fiind demisiiile celorlalţi miniştri”, a declarat Căprar.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI PE MEDIAFAX

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
arad,
psd,
motiune,
votare,
sustinere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.