„Revoluţionarii“ de la SIF Muntenia încep să recupereze terenul pierdut în instanţe

Postat la 06 decembrie 2012 20 afişări

Curtea de Apel Bucureşti a respins la începutul acestei săptămâni o cerere formulată de un grup de persoane fizice care solicitau anularea ordonanţei CNVM numărul 219 din 6 iulie 2012 prin care comisia a obligat conducerea SAI Muntenia Invest - administratorul SIF Muntenia - să ridice restricţiile de vot în AGA din iulie 2012, potrivit informaţiilor publicate pe portalul instanţelor de judecată.

Această decizie a Curţii de Apel Bucureşti ar putea înclina balanţa în favoarea grupului de acţionari condus de Gheor­ghe Iaciu şi Adrian Andrici în lupta cu SAI Muntenia Invest pentru controlul activelor de 234 mil. euro ale SIF Muntenia (SIF4). Adunarea Generală a Acţionarilor de la SIF Muntenia din 7-8 iulie 2012 a rămas un punct de referinţă în istoria pieţei de capital locale, după ce un grup de acţionari, în frunte cu omul de afaceri Gheorghe Iaciu, a reuşit să revoce Consiliul Reprezentanţilor Acţionarilor (CRA) de la SIF Muntenia şi să numească un nou consiliu. Acest lucru nu ar fi fost posibil însă fără ordonanţa CNVM, care a dispus ridicarea restricţiilor de vot impuse de SAI Muntenia Invest acestui grup de investitori.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SIF Muntenia,
financiar,
cnvm,
restrictii,
investitori
/actualitate/revolutionarii-de-la-sif-muntenia-incep-sa-recupereze-terenul-pierdut-in-instante-10374278
10374278
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.