REVOLTĂ într-o închisoare indoneziană. Cinci deţinuţi au murit şi aproximativ 100 au evadat

Postat la 12 iulie 2013 43 afişări

Cinci persoane au fost ucise, iar aproximativ o sută au evadat după o revoltă de amploare survenită joi seara într-o instituţie penitenciară indoneziană aflată în continuare sub controlul deţinuţilor, a anunţat vineri o sursă din cadrul poliţiei.

REVOLTĂ într-o închisoare indoneziană. Cinci deţinuţi au murit şi aproximativ 100 au evadat

 "Cinci persoane au murit, dintre care trei deţinuţi şi doi membri ai personalului instituţiei", a anunţat pentru AFP Heru Prakoso, purtător de cuvânt al poliţiei provinciale din North Sumatra (nord-vest), adăugând că o sută de deţinuţi erau fugari, printre care şi "terorişi".

"Am capturat 55 de evadaţi, între care trei condamnaţi pentru acte de terorism", a precizat el. Între "95 şi 100" de deţinuţi sunt în continuare fugari, printre care "şase condamnaţi pentru acte de terorism", a continuat el.

"Încă nu am putut să preluăm din nou controlul închisorii", a recunoscut purtătorul de cuvânt, adăugând că au fost mobilizaţi 1.000 de poliţişti şi militari.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/revolta-intr-o-inchisoare-indoneziana-cinci-detinuti-au-murit-si-aproximativ-100-au-evadat-11118849
11118849
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.