Revista Vogue Marea Britanie renunţă la modele în detrimentul femeilor "reale"

Postat la 04 octombrie 2016 313 afişări

Revista Vogue Marea Britanie renunţă la modele în detrimentul femeilor "reale"

Noul număr al revistei britanice Vogue nu va avea un model pe copertă şi nici în paginile revistei, ci femei "reale", cu dimensiuni normale ale corpului, care vor fi îmbrăcate în ţinute de firmă, scrie The Guardian.

Printre femeile care apar în noul număr al revistei se numără istorica în arhitectură Shumi Bose, directoarea de caritate Brita Fernandez Schmidt, directoarea de creaţie a Studioului Hello Love şi fondatoarea Hello Beautiful Jane Hutchison, creatoarea brandului de îngheţată "La Grotta Ices", Kitty Travers, dar şi alte femei care se află în spatele proiectului Crossrail din Londra.

Alexandra Shulman, editoarea revistei britanice Vogue, spune că a autorizat acest proiect pentru că simte cu tărie că femeile cu o profesie impunătoare, în funcţii autoritare sau puternice, ar trebuie să fie capabile să-şi îngăduie interesul în domeniul modei, fără a părea frivole.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
VOGUE,
REVISTA,
FEMEI

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.