KPMG numeşte un nou partener în România şi doi directori

Postat la 03 octombrie 2016 268 afişări

KPMG numeşte un nou partener în România şi doi directori

KPMG a numit pe 1 octombrie un nou partener la biroul din România, René Schӧb, specializat pe consultanţă fiscală, iar Tracey Walker, specialistă în combaterea mitei şi a corupţiei, şi Ionuţ Măstăcăneanu au fost promovaţi în poziţia de director.

René Schӧb, noul partener pe zona de Consultanţă Fiscală, are o experienţă de peste 17 ani, dintre care ultimii nouă în calitate de Managing Partner în cadrul altor companii internaţionale de consultanţă în România. El este specializat în asistenţa integrată a clienţilor, cu accent pe companii mari şi mijlocii deţinute de investitori privaţi.

Unul dintre obiectivele lui René Schӧbîn noua lui poziţie va fi să conducă şi să dezvolte un birou specializat în oferirea de servicii KPMG pentru clienţii vorbitori de limba germană („KPMG German desk”).

"Prezenţa investitorilor vorbitori de limbă germană în România s-a dezvoltat semnificativ şi sunt încântat să pot contribui la consilierea clienţilor în diverse domenii ale serviciilor KPMG. Consider că o înţelegere profundă a cadrului de reglementare al companiilor străine de către biroul german al KPMG este foarte importantă pentru a putea oferi asistenţă clienţilor noştri", a spus noul partener.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.