Revista presei economice din Romania

Postat la 28 aprilie 2010 37 afişări

Dezvoltatorii imobiliari au renuntat la cadourile neconventionale pentru cumparatorii de locuinte, scriu ziarele; in schimb, operatorii de telefonie isi tenteaza clientii cu cadouri ingenioase. In rest, revenim cu picioarele pe pamant – e vorba de pamantul celor 17 km de drumuri care apar in statistici ca DN, desi ele nu sunt nici pietruite.

Oficialii ANPC promit ca din iunie, comisioanele bancare de rambursare anticipata vor fi reduse la toate tipurile de credite; deocamdata, conform ziarului Gandul, cea mai mare banca din tara, BCR, il va reduce din 26 aprilie pe cel la creditele noi de nevoi personale. Gandul trece in revista o serie de beneficii, unele insolite, cu care operatorii de telefonie isi imbie clientii, de la asigurari de somaj la asigurari de locuinte gratuite oferite de Romtelecom.

Pe piata imobiliara insa, promotiile exotice, cu masini de lux sau abonamente la Opera pentru cumparatorii de locuinte noi, au disparut, lasand locul simplelor reduceri de pret sau, cel mult, bonusurilor utile (obiecte sanitare sau mobilier), constata Evenimentul Zilei. Un interviu cu Markus Wirth, manager al companiei producatoare de ciment Holcim, releva ca pentru moment compania nu va inchide fabrici, ci doar le va lasa sa functioneze la un nivel scazut de productie, insa nu poate insa garanta pastrarea tuturor locurilor de munca.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/revista-presei-economice-din-romania-6068705
6068705
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.