Reuşită incredibilă: O tânără a fost acceptată la 115 facultăţi. Universităţile i-au acordat burse în valoare de MILIOANE de dolari

Postat la 25 aprilie 2019 189 afişări

O adolescentă din New Orleans, Statele Unite ale Americii, a fost acceptată la 115 facultăţi. Universităţile i-au mai acordat, în total, burse în valoare de peste 3,7 miliaone de dolari.

Reuşită incredibilă: O tânără a fost acceptată la 115 facultăţi. Universităţile i-au acordat burse în valoare de MILIOANE de dolari

Antoinette Love este în culmea fericirii după ce a aflat că a fost acceptată la fiecare facultate la care a aplicat. Ea plănuieşte acum să viziteze fiecare facultate de pe listă şi să ia o decizie până la sfârşitul lunii mai, potrivit ABC News.

 

Tânăra, a cărei vârstă este încă necunoscută, mai are patru fraţi mai mici acasă şi îşi ajută părinţii să-i crească.

 

Pe parcursul liceului, ea a avut numai note mari şi profesorii săi o descriu dept o fată foarte deşteaptă, cu un talent deosebit la pictat.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
acordare,
burse,
facultati,
universitati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.