Reţeaua de socializare Facebook, acuzată de încălcarea confidenţialităţii de 17.000 de utilizatori

Postat la 05 august 2014 57 afişări

Peste 17.000 de persoane au semnat o cerere a unui student australian împotriva Facebook, prin care acesta acuză reţeaua de socializare de încălcarea confidenţialităţii utilizatorilor, informează Reuters.

Reţeaua de socializare Facebook, acuzată de încălcarea confidenţialităţii de 17.000 de utilizatori

 Max Schrems, în vârstă de 26 de ani, a făcut apel, săptămâna trecută, la utilizatorii Facebook să se alăture unei cereri depuse de acesta la Tribunalul comercial din Viena ca parte a campaniei sale.

Potrivit legii australiene, un grup de persoane poate transfera pretenţiile sale financiare unui singur individ, în acest caz Max Schrems.

Schrems a precizat că ecoul la apelul său a fost "colosal, mai mult decât s-a aşteptat", precizând că majoritatea persoanelor care s-au înscris au fost din Europa.

"E-mailurile şi feedback-ul primite au fost pozitive şi ceea ce este interesant este că mulţi oameni spun că în cele din urmă cineva face ceva în această direcţie", a spus Max Schrems.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/reteaua-de-socializare-facebook-acuzata-de-incalcarea-confidentialitatii-de-17-000-de-utilizatori-13039232
13039232
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.